Reile Braeken

Winnaars geven nooit op en zij die opgeven winnen nooit.

Reile Braeken

Een stuk jonger dan vennoot René Van Leeuwen, maar daarom niet minder ervaren is Reile Braeken. Haar juridische carrière schoot in 2005 uit de startblokken met het verzilveren van een master in de rechten. Bovendien deed ze dat net als haar collega met de graad van onderscheiding, wat de speelse competitie tussen beide haantjes-de-voorste nog een extra boost gaf.

Net of dit nog niet voldoende was, voegde ze er ook nog een master in het notariaat aan toe. Een extra troef voor cliënten die op zoek zijn naar een raadsvrouw met stevige dossierkennis op vlak van vereffening-verdeling na echtscheiding of een overlijden.

Naast een beginnend duiker is Reile gebeten door sportieve uitdagingen allerhande. De vele kilometers op haar loop- en fietshorloge bewijzen alvast dat ze op elk terrein haar mannetje kan staan.

Hoe kunnen we jou helpen

Een advocaat raadplegen betekent in het gros van de gevallen niet hetzelfde als een procedure starten. Het kantoor zet sterk in op dialoog en verzoening. De eerste stap is altijd een poging tot bemiddeling. Pas als dit geen of onvoldoende resultaat oplevert, is een procedure onafwendbaar.

Maak een afspraak