Over ons

Vennoot

Rene van Leeuwen

Voor René Van Leeuwen begon het allemaal in 1985, toen hij zijn bachelor (kandidatuur) in de rechten behaalde aan de Universiteit van Antwerpen. Helemaal voor het echt werd het toen hij aan de Katholieke Universiteit van Leuven in 1988 ook met onderscheiding zijn master (licentie) in de rechten binnenhaalde.

lees meer
Vennoot

Reile Braeken

Een stuk jonger dan vennoot René Van Leeuwen, maar daarom niet minder ervaren is Reile Braeken. Haar juridische carrière schoot in 2005 uit de startblokken met het verzilveren van een master in de rechten. Bovendien deed ze dat net als haar collega met de graad van onderscheiding, wat de speelse competitie tussen beide haantjes-de-voorste nog een extra boost gaf.

lees meer
Stagiair-advocaat

Jordy Verhulst

Vers bloed zorgt ook in dit geval voor een frisse wind op kantoor. Met de komst van pas afgestudeerd advocaat Jordy Verhulst is het team van Van Leeuwen & Braeken dan ook opnieuw compleet.

Administratieve Medewerker

Marielle Vranken

Voor de administratieve afhandeling van de dossiers, het inplannen van afspraken, het telefonisch onthaal en de vriendelijke verwelkoming op het kantoor, doen René en Reile een beroep op administratieve duizendpoot Mariëlle Vranken.