René Van Leeuwen

De beste helpende hand is vaak een stevige duw.

René Van Leeuwen

Voor René Van Leeuwen begon het allemaal in 1985, toen hij zijn bachelor (kandidatuur) in de rechten behaalde aan de Universiteit van Antwerpen. Helemaal voor het echt werd het toen hij aan de Katholieke Universiteit van Leuven in 1988 ook met onderscheiding zijn master (licentie) in de rechten binnenhaalde.

Na een jarenlange associatie met meester Ivo Budé op Siemkensheuvel in Maaseik, maakt hij sinds 2012 het mooie weer in Dilsen-Stokkem, waar hij samen met Reile Braeken het gelijknamige advocatenkantoor runt. Dat René in Maasmechelen ook regelmatig de toga van plaatsvervangend vrederechter aantrekt, is voor de fans van het eerste uur geen geheim.

Wanneer René niet aan het pleiten is, laat hij zich als driesterinstructeur en duiker het liefst omringen door kleurrijke vissen. Met meer dan vijfduizend duiken op zijn conto voelt hij zich onder water minstens even in zijn element als in de rechtbank. Het leverde hem alvast ook de titels van erevoorzitter van duikclub Samantha in Maaseik en ondervoorzitter van duikonderricht Nelos op. Daarnaast is hij ook voorzitter van de juridische commissie van de Vlaamse duikbond (Nelos).

Hoe kunnen we jou helpen

Een advocaat raadplegen betekent in het gros van de gevallen niet hetzelfde als een procedure starten. Het kantoor zet sterk in op dialoog en verzoening. De eerste stap is altijd een poging tot bemiddeling. Pas als dit geen of onvoldoende resultaat oplevert, is een procedure onafwendbaar.

Maak een afspraak